Gumiszerviz Kisköre Email.gumiwebinfo69@gmail.com Tel.20/9-928-929 

Professzionális Gumiszerviz Szolgáltatás a Tisza-tónál

 

MENÜ

Keréktárcsa javítás kompromisszumok nélkül.

Felni görgőző műhelyünkben személygépjárművek mechanikus sérüléseit javítjuk. A deformált kerekek úttal való kapcsolata nagymértékben romlik és balesetveszély forrása lehet. Kátyú és járdasérülések után szükség lehet a felni javításra. A keréktárcsa görgőzése során biztosítjuk a megfelelő perem tömítést. A forgási síkok korrekciójával egyenletes futás adható a felni peremeknek, ami megszünteti a vibrációt. Megfelelő állapotú keréktárcsák használatával növekszik az abroncs és a futómű alkatrészek hasznos élettartama. Optimális lesz a gumiabroncsok hasznos tapadási felülete, ha a felnik megfelelően viselik a gumiköpenyt.

Korszerű berendezéseinkkel rövidhatáridő alatt orvosoljuk, mind a könnyűfém mind pedig az acél felnik sérüléseit. Felni festést és felújítást a legkorszerűbb anyagokkal végezzük.

Javítóműhelyünkbe nem szükséges előre bejelentkezni.

A görgőzés ára tartalmazza a gumiabroncs felszerelésének, centrírozásának díját is.

Hírek

  • ONLINE BEJELENTKEZÉS!
    2010-01-04 17:24:03

    GUMISZERVIZ, AUTÓMOSÁS, FELNI GÖRGŐZÉS: Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy online jelentkezik be szolgáltató bázisunkra. Gyors, pontos, rugalmas megoldás várakozás nélkül. Kattintson az ONLINE BEJELENTKEZÉS menüpontra.

     

    Időjárás előrejelzés

Asztali nézet