Gumiszerviz Kisköre Email.gumiwebinfo69@gmail.com 

Professzionális Gumiszerviz Szolgáltatás a Tisza-tónál

 

MENÜ

Gumiszerviz szolgáltatásaink:

- Gumiabroncs szerelés, centrírozás

- Defekt, Gumiabroncs, Tömlő javítás

- Keréktárcsa görgőzés

- Keréktárcsa felújítás

- Szaktanácsadás

- Díjmentes gumihotel szolgáltatás

- Flotta kedvezmények

Teherautó, Traktor, Munkagép, Személyautó, Motor, GUMISZERELÉS CENTRÍROZÁS:

Képzett szakemberek, teljesen autómatizált, csúcstechnológiás gépek, precíziós műszerek, és minőségi anyagok garantálják, hogy magas szintű szolgáltatást kapjon aki ellátogat szervizünkbe. Pontos munka rövidhatáridő, és alacsony ár.

FONTOS: Alacsony oldalfalú és defekttűrő RUNFLAT, RFT, SST gumiabroncsok szakszerű szerelését, automata berendezésünk garantálja. Teher, mezőgazdasági, munkagép kerekek szerelése automata berendezéssel történik.

GUMIJAVÍTÁS:

Csúcstechnológiás gépek, precíziós műszerek, képzett szakemberek, és minőségi amerikai technológia garantálja, hogy a sérült gumiabroncsok, tömlők javítása gyorsan és precízen történjen. A biztonság és megbízhatóság a fő szempont. Az általunk javított abroncsokat, tömlőket garancia próbának vetjük alá.

KERÉKTÁRCSA GÖRGŐZÉS, FELÚJÍTÁS:

Felni görgőző műhelyünkben személygépjárművek keréktárcsáinak mechanikus sérüléseit javítjuk. Korszerű berendezéseinkkel rövidhatáridő alatt orvosoljuk, mind a könnyűfém mind pedig az acél keréktárcsák sérüléseit. Felni festést és felújítást a legkorszerűbb anyagokkal végezzük.

GUMIABRONCS ÉS KERÉKTÁROLÁS:

A leszerelt abroncsok illetve kerekek idényen kívüli tárolását is vállaljuk. Ezzel az Ön helyzetét próbáljuk könnyíteni, így Önnek nem okoz gondot az otthoni tárolás. A kerekek és abroncsok elhelyezése ingyenes szolgáltatásaink részét képezik.

SZAKTANÁCSADÁS:

Szakemberekkel, a nyári, téli időszakban meghosszabbított nyitvatartással dolgozunk. Képzett munkatársaink bármilyen, kerékkel, gumiabronccsal kapcsolatos kérdésre válaszolnak, és a legjobb megoldást választják ügyfeleink számára.

alacsony oldalfalú és defekttűrő RUNFLAT, RFT, SST /Audi, BMW, Mercedesgyári első szerelésű) gumiabroncsok szakszerű szerelését

Hírek

  • ONLINE BEJELENTKEZÉS!
    2010-01-04 17:24:03

    GUMISZERVIZ, AUTÓMOSÁS, FELNI GÖRGŐZÉS: Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy online jelentkezik be szolgáltató bázisunkra. Gyors, pontos, rugalmas megoldás várakozás nélkül. Kattintson az ONLINE BEJELENTKEZÉS menüpontra.

     

    Időjárás előrejelzés

Asztali nézet